Menu Sluiten

Wetenschappelijk Platform EMF Nederland (WPEN) ondersteunt hoger beroep van stichting Stop5GNL

30 juni 2020

Prof. dr. D.K.F. Meijer, voorzitter van de stuurgroep van WPEN, heeft in een verklaring aangegeven om – in een adviserende rol – wetenschappelijke ondersteuning te kunnen geven in het hoger beroep dat Stop5GNL heeft aangespannen tegen de Staat. Dit past ook binnen de centrale doelstellingen van het platform, zo staat in de verklaring.

Verder geeft WPEN aan te streven naar een formele erkenning door overheidsinstanties van de niet-thermale effecten door blootstelling aan 4G en 5G en pleit het voor het doen van meer fundamenteel onderzoek.

Stichting Stop5GNL kan zich vinden in de doelstellingen van het platform en is blij met de toezegging. Ze kijkt uit naar een goede samenwerking met WPEN.  

Hier een link naar de verklaring van het Wetenschappelijk Platform EMF Nederland:  Verklaring WPEN

Hier een link naar de website van WPEN: https://emfscienceplatform.nl/