Menu Sluiten

Interview: "5G: einde van de privacy"

2 april 2021

Op 24 maart jl. interviewde Karel Beckman (Café Weltschmerz) Stop5GNL-voorzitter Jan van Gils (natuurkundige en auteur van boeken als “Electrosmog” en “5G, Zegen of Vloek?”) en Elze van Hamelen (zelfstandig consultant en duurzaamheidsexpert met een achtergrond in de chemie). Het thema dat centraal stond was “5G: einde van de privacy”

Café Weltschmerz: “Dit is de eerste in een serie afleveringen waarin Café Weltschmerz aandacht besteedt aan 5G. Het Kennisplatform Elektromagnetische Velden (EMV), waar onder meer RIVM, TNO en Agentschap Telecom bij betrokken zijn, en dat uit belastinggeld wordt betaald om burgers te informeren over 5G, wilde geen medewerking verlenen aan dit programma. Andere voorstanders van 5G, onder meer bij de GGD, wilden ook niet praten. We hopen dat ze alsnog bij ons aan tafel komen.”