Menu Sluiten

In de media: “Juridische strijd rond uitrol 5G in cruciale fase”

“De Raad van State buigt zich over een zaak die voor de uitrol van 5G in Nederland van cruciaal belang is. Wilma de Jong uit Haarlo wist bij de rechter de bouw van een antennemast door KPN tegen te houden wegens de gezondheidsrisico’s. Het hoger beroep dat door KPN en de gemeente was aangespannen bij de Raad van State diende op 16 mei. Het verliep niet helemaal zoals De Jong zich had voorgesteld, maar ze blijft strijdbaar. De telecomsector houdt zijn hart vast.” Lees verder bij de bron 

Artikel downloaden

23 mei 2022
Update  van Wilma de Jong over de zitting bij de Raad van State op 16 mei 2022


16 juni 2022
Update van Wilma de Jong over verzoek tot heropening van het vooronderzoek en de behandeling ter zitting.